Home / ΣΥΝΤΑΓΕΣ / Ριγανάδα με παραδοσιακή Κεφαλονίτικη πρέντζα

Ριγανάδα με παραδοσιακή Κεφαλονίτικη πρέντζα

….και μυρωδάτη ρίγανη από τον Αίνο !!!

ΥΛΙΚΑ

4-5 φέτες ζυμωτό ψωμί τουλάχιστον 2 ημερών ( χωριάτικο)

Νερό ξύδι, αλατάκι

2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

Κεφαλονίτικη πρέντζα, ρίγανη, λαδάκι

ΕΚΕΛΕΣΗ

βρέχουμε με λίγο νεράκι  το ψωμί μας, το ραντίζουμε με λίγο

ξύδι, λαδάκι και απλώνουμε στη συνέχεια την τριμμένη ντομάτα.

Αλατίζουμε ελαφρώς, βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού την κεφαλονίτικη

πρέντζα και πασαλίζουμε με την μυρωδάτη ρίγανη από

τον Αίνο !!!

( η πρέντζα είναι από τα τρίμματα της φέτας του βαρελιού που έχουν

ααναμιχθεί με ελαιόλαδο και θυμάρι).

Ένα υγιεινό κολατσιό αλλά και και για τα απογεύματα του

καλοκαιριού σας !!!

Εκτός από την παραδοσιακή πρέντζα μπορούμε να βάλουμε και την

αγαπημένη Κεφαλονίτικη φέτα !!!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...

x

Check Also

Συλλαλητήριο Αθήνας : Πως θα μετακινηθούν οι διαδηλωτές